tisdag 18 mars 2008

Muffperuk

Helgen bjöd på en salig blandning. Min partner in crime här i delftan kutade ett 10 km lopp i Haag och som sann supporter (grupp på facebook någon?) kollade man ju naturligtvis in detta. Önskvärt vore kanske om man själv tagit sin lata rumpa och masat sej runt själv men icke, jag är iofs helt bombsäker på att mitt hejande gjorde att Kajan kunde kuta snabbare så det kanske (med betoning på kanske) var bra att stå på sidan.. Stolt som tuppen var jag iaf när hon tog i för allt vad benen höll på upploppet.

Efter loppet var det sammankomst för både löpare och deras supportrar med champagne och crepes. Vi trivdes kan man säga. Större delen av människorna på festen jobbade på Europeiska patentverket, därav rubriken eftersom en ansökan om patent lämnats in för peruker för det kvinnliga könsorganet. Neonfärger och blinkande lampor kunde man få. Ansökningen kom från Ryssland. Det måste vara kylan som framkallar en sådan uppfinning..eller? Vem sa att det var trist att jobba med patent..

Kvällens bästa överraskning: DESPERADOS! Kvällens mindre roliga, "komplimangen":
- Dricker du Desperados? Då måste du vara ung.. 26 eller? Tack för den. Men han var fransman, måste ha svårt med engelskan..hehe.
Hurtigaste hurtbullen, men har man kutat på 49 minuter så har man :) stolt som sagt.

Inga kommentarer: