söndag 5 oktober 2008

summary

Min lördag började ju så bra. Ett nytt liv liksom, gick ju faktiskt till gymmet på en LÖRDAG. Helt fantastiskt, har aldrig hänt förut. Men vad hände sen då? Jo det som E och F do best; fest.

Dans, dans, dans till 4.30. Första tequilan sen jag var 17 år och var i Grekland och lovade mej själv att aldrig aldrig mer dricka tequila. Men jo, tequila kl 3 på en söndagmorgon, det är grejer det. Lite mer dans, en christoffer som mumlar nåt om "fan ska ni inte gifta er snart". Ni = fylloteamet Färje Jones. Å nej, de ska inte gifta sig. De ska leva i synd haha. Jag skrattar faran i ansiktet öh. Men iaf, den dag (om den kommer) så SKA Crille få vara bestman, det har vi nu lovat. Jag dessutom med skämtet: - Lugn Crille, Freddan har inga andra kompisar. Elakt ja.

Efter att organisationsmongot organiserat kön på 7eleven på Stureplan och som vanligt konstaterat att många äldre karlar med yngre flickor köpt tortellini på nattkröken så gick det hemåt. Snark till 13.20 dagen efter. Förutom att en lång lillebror tycket det var passande att ringa och väcka syster kl 10.30. Men vad gör väl det. Hon kan konsten att somna om.

Lillebror i finkavaj och ny jacka "som han ju fick prova iaf". Ha, hon är inte så dum den där. Gilla.

Inga kommentarer: