söndag 4 februari 2007

shake it like you mean it..

Kategorin svettiga utekvällar fick en ny innehavare av förstaplatsen igår. Men vi börjar från början.. Jinny Darling anlände vid tvåtiden och efter lite stress, bakning och en aning ögonskugga begav vi oss till Simionini. Där var det uppdukad buffe och värden gick runt med vodka och virke och utfordrade alla som ville smaka av som han sa: "det billigaste som Bangkoks flygplats hade att erbjuda". Mums. Nej. Maten däremot var supergod, speciellt den hemgjorda sushin.

Efter en hel del babbel och bubbel förvandlades den lilla ettan på 22 kvm till en livekonsert. Å så mysigt! Där kunde vi stannat hela kvällen. Men så blev ju inte fallet. Efter att alla krånglat sej ut genom den minililla hallen styrde vi stegen mot Södra bar. På vägen dit fick jag helt plötsligt ett nytt smeknamn, "Dalatutten", vilket jag måste säga är mindre uppskattat..(tack sara)

Södra bar var fullt av rump- och tuttskakande människor så det var bara att joina på dansgolvet. Speciellt intressant var tanten i filtbyxorna som stod på scenen, oj oj att hon inte flöt bort i värmen är ett mirakel. Hur kul som helst var det iaf, latinostyle med lite swing ger träningvärk i benen dagen efter vill jag lova. Jinny Darling, du + jag + latino = sant!

Vid tvåtiden sa magen att det var dax för Dånken, somliga kräver sin milkshake innan läggdax =) Dessutom bjöd de på världens längsta strips. Taxifärden hem var oxå intressant, inte alltid man får åka mot rött med en chaufför som stampar på gasen och bryter på ryska. Men hem kom vi iaf.

Nu dax för sängen!

1 kommentar:

Jenny sa...

*asgarv* Haha, ja just ja.. hade glömt det jäättelånga stripset! Det var ju typ veckans fynd :) Är fortfarande helt stel i benen.. vi lär helt enkelt göra det här oftare! Pussar